– Tror ikke ny van Dijk-makker er en prioritet

Fremtredende Liverpool-journalist om stoppersituasjonen i klubben.

16. jul 2018 kl 18.39 Arve Vassbotten

Dejan Lovren har de siste månedene spilt finale i både Champions League og VM.

– Jeg synes folk bør se at jeg er en av de beste forsvarsspillerne i verden, sa han selv før finalen.

Melissa Reddy i JOE.co.uk har ikke tro på at Liverpool har en ny makker til Virgil van Dijk høyt på lista denne sommeren.

– Jeg tror ikke det er en prioritet, men de ser alltid etter alternativer. Jeg husker i fjor sommer da de ønsket Virgil van Dijk, så de også etter hva annet som fantes på markedet og om det var mulig å hente noen. I januar så de etter noen yngre alternativer som Aymeric Laporte, som endte i Man City, sier Melissa Reddy i JOE.co.uki et intervju med The Anfield Wrap.

Keeper og playmaker

– De vil alltid vurdere markedet, men jeg tror ikke det er helt der oppe. Keeper og en playmaker, en nummer 10, som også bidrar til mål og er farlig på dødballer tror jeg er nøkkelområdene. Det var det Liverpool mistet da Coutinho dro. Hvis man får inn en midtstopper er det mer en bonus, mener hun.

– Min største bekymring er at Lovren, Matip og Gomez alle har hatt skadeproblemer de siste sesongene, som gjør at de ikke spiller hele sesongen eller i nærheten av det.

– Men når Klopp ser at han har Lovren, van Dijk, Matip, Gomez og Klavan til å spille i de posisjonene, ønsker han heller ikke for mange.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]