– Vi kan ikke lage overskrifter for hver eneste tabbe

Jürgen Klopp innrømmer at han ikke liker tabber, men velger å se fremover etter ny Karius-glipp.

10. jul 2018 kl 23.29 Einar Kvande

Loris Karius ga en håpløs retur på et forholdsvis enkelt frispark da Tranmere reduserte til 1-3 i kveldens kamp på Prenton Park. Det ga selvsagt vann på mølla til tyskerens kritikere.

– Ingen likte det målet, men hva om vi snakker om Tranmeres andre mål først. Jeg mener det var Millies feil sammen med Chirivella. To strålende fotballspillere som gjør en feil sammen. Hvem av tabbene var størst? Jeg vil si tabben de to guttene gjør sammen, men vi snakker ikke om det, uttaler Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

– Loris slipper inn dette målet, men vi kan ikke lage overskrifter for hver eneste tabbe. Tabber vil forekomme. Jeg liker det ikke, han liker det ikke, men det vil skje. Så la oss se fremover, og gjøre det beste ut av alle disse situasjonene ved å lære av dem. Det er slik det er, legger Liverpool-manageren til etter 3-2 seieren på Prenton Park.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]