Tabber av Karius og Chirivella

En solid førsteomgang og en svak andreomgang av Liverpool, som benyttet to helt ulike lag i de to omgangene.

En solid førsteomgang og en svak andreomgang av Liverpool, som benyttet to helt ulike lag i de to omgangene. Mannskapet som spilte de siste 45 minuttene kan umulig være fornøyde med innsatsen, og spesielt Loris Karius og Pedro Chirivella kan stille seg i skammekroken. De to må ta de to baklengsmålene på sin kappe.

Først ga Karius en helt unødig retur på et ikke spesielt vanskelig frispark fra Norburn, og debutanten Smith kunne enkelt sette ballen i mål. Deretter slo Chirivella en håpløs støttepasning i retning Milner, som Soukouna snappet opp, og alene med Karius gjorde Tranmere-angriperen ingen feil.

Spillere som Divock Origi, Daniel Sturridge, Harry Wilson og Ben Woodburn styrket heller ikke sine aksjer hos Jürgen Klopp.

Strålende forarbeid av Ojo

Sheyi Ojo kommer seg fri ute ved sidelinja, og slår inn til Camacho som rolig setter ballen lavt i langhjørnet.

27
Målscorer: Sheyi OjoOjo dobler ledelsen

Strålende av unggutten, som har vært svært aktivt i denne omgangen.

Sheyi Ojo skjærer inn fra høyre, og skyter knallhardt lavt i mål fra skrått hold.

33
Målscorer: Adam Lallana (Assist: Ryan Kent)Lallana fra kloss hold

Store sjanser i forkant

Litt rot i Tranmere-feltet ender med at ballen går fra Robertson, via Kent, til Lallana, og sistnevnte setter ballen kontant i lengste hjørnet.

72
Tranmere
Tranmere reduserer

Tabbe av Karius

Liverpool-keeperen gir retur på et frispark fra Norburn, og Tranmere er bare to mål bak når returen settes i mål av Smith.

80
Tranmere
Tranmere er bare ett bak

Tabbe av Chirivella

En støttepasning i retning Milner snappes opp, og Soukouna gjør ingen feil alene med Karius.

17
Dominic Solanke (Andy Robertson)Over

Robertson slår et nydelig innlegg, men Solanke setter ballen himmelhøyt over fra noen få meters hold.

21
Andy RobertsonSkyter utenfor

Andy Robertson klemmer til fra 13-14 meters hold, skrått på mål. Skuddet går utenfor.

22
Dominic SolankeHeader rett på keeper

Innlegg fra venstre, men Solanke får ikke kraft nok bak headingen.

25
Sheyi OjoNesten for Ojo

Forsøker seg fra skrått hold

Ojo skyter via et Tranmere-bein, og ballen går like utenfor. Corner for Liverpool.

34
Danny WardKjemperedning av Ward

Utrolig reaksjon

Får slått det som så ut som en sikker redusering ut til corner.

40
Adam Lallana (Rafael Camacho)Like utenfor

Strålende forarbeid av Ojo igjen

Ojo finner Camacho, som i sin tur slår til en umarkert Lallana. Adam setter ballen like på utsiden av stolpen fra kloss hold.

52
Nathaniel ClyneSjanse for Clyne

Clyne kommer seg forbi sin oppasser og tar seg inn i feltet, men hans lave skudd går utenfor.

79
Daniel SturridgeSturridge med et lavt skudd

God redning av Tranmere-keeperen, som er raskt nede og får en hånd på ballen.

83
Harry WilsonKjempesjanse for Wilson

Harry Wilson bommer på ballen fra kloss hold, etter et godt innlegg inn i feltet.

86
Curtis JonesJones skyter i nettveggen

God mulighet for unggutten.

89
Harry WilsonWilson skyter utenfor

21-åringen mottar ballen fra Origi, og fyrer av fra god posisjon inne i feltet.

Før kampen

Adam Lallana var ikke med i lørdagens treningskamp mot Chester, fordi han skulle ha noen ekstra økter på Melwood etter å ha mistet noen dager med sykdom.

I kveldens pre-seasonkamp mot naboen Tranmere er 30-åringen med.

Danny Ings scoret mot Chester, men er ikke med i kveld fordi han sliter med gnagsår. Gini Wijnaldum og Virgil van Dijk var først tilbake i trening på søndag, så denne kampen kommer for tidlig for dem.

For den nederlandske duoen er lørdagens kamp mot Bury målet. Det samme er det for Joel Matip, som er på vei tilbake etter skaden som holdt ham ute mot slutten av forrige sesong.

Lag v Tranmere 1.omg: Ward, Camacho, Phillips, Klavan, Robertson, Fabinho, Keita, Lallana, Kent, Ojo, Solanke.

Dette betyr at Fabinho og Naby Keita spiller sammen for første gang.

Lag v Tranmere 2.omg: Karius, Clyne, Gomez, Chirivella, Moreno, Milner, Woodburn, Jones, Wilson, Origi, Sturridge.

Akademikeeper Caoimhin Kelleher sitter på benken som en ekstra reserve.

Adam Lallana vil være Liverpools kaptein i første omgang, mens James Milner tar over kapteinsbindet de siste 45 minuttene.

1Avspark

Vertene starter kampen.

3Corner

Strålende ball fra Kent til Robertson, og Liverpool får kampens første hjørnespark.

6
Nathaniel PhillipsNære på for Phillips

Et frispark slås inn i feltet fra utenfor hjørnet av 16-meteren, og midtstopper Phillips er nær å få hode på ballen.

7

15Ikke adresse

Fine kombinasjoner mellom Lallana og Robertson, men sistnevntes ball inn i feltet finger ingen i fiolett.

29Tranmere forsøker seg

Headingen på et innlegg fra venstre går et stykke utenfor.

33

34

38Strålende av Kent

Unggutten finner en umarkert Lallana inne i feltet, men Liverpool-kapteinen klarer ikke i sin tur å finne Solanke.

40

44Corner

Kent finner Robertson. Andy slår inn fra venstre, og Tranmere-forsvaret må gi et hjørnespark.

45Ward plukker et svakt skudd

Ingen utfordring for Liverpool-keeperen, når ballen triller opp i fanget hans.

45Fine kombinasjoner

Solanke og Kent er nær ved å spille seg gjennom Tranmere-forsvaret, men lykkes ikke helt. Dommeren blåser til pause like etterpå.

Pauserefereat

Tranmere Rovers klarte ikke å matche et overraskende sprekt Liverpool-lag de første 45 minuttene, og fine mål av Camacho, Ojo og Lallana har gitt en solid ledelse. Men Liverpool kunne fort ha ledet med større siffere dersom de hadde vært mer effektive foran mål.

Ungguttene Sheyi Ojo, Ryan Kent og Rafael Camacho har vært spesielt aktive og gode. Av de mer etablerte spillerne er det Andy Robertson som har utmerket seg mest.

Bakover på banen har Liverpool hatt god kontroll, om vi ser bort fra en kjempesjanse der Danny Ward vartet opp med en utrolig reaksjonsredning og hindret et reduseringsmål.

46Liverpool setter igang de siste 45 minuttene

Gjestene har byttet hele laget. Vertene har byttet fem spillere.

50Innlegg fra Moreno

Bakayogo stusser ballen til en corner.

52

60Det dømmes frispark mot Origi

Tranmere får frispark etter at Liverpool har slått et hjørnespark inn i feltet.

63
Joe GomezMoreno skaffer Liverpool et hjørnespark

Joe Gomez header like over fra kloss hold, etter at det legges inn fra venstre etter en kort corner.