Vraket Barcelona og Bayern München for Klopp

– Det han sa til meg om prosjektet overbeviste meg.

21. jul 2018 kl 00.10 Arve Vassbotten

Naby Keita ønsket så sterkt å spille for Jürgen Klopp at han avviste frierier fra både Barcelona og Bayern München. Det avslører han i et nytt intervju.

– Det er riktig at det var andre lag involvert, som de du nevner. Men en stor del av min beslutning var rollen til manageren. Vi hadde gode samtaler for et år siden. Det han sa til meg om prosjektet overbeviste meg.

– Jeg kunne se hvordan klubben utviklet seg, sier Naby Keita til Liverpool Echo.

Sadio er som en bror

Keita sier også vennskapet til Sadio Mané var en viktig årsak til at han valgte Liverpool.

– Jeg snakket lenge med Sadio. Han fortalte meg hvor bra klubb det var, og om potensialet til laget. Sadio er som en bror for meg. Vi spilte sammen i ni måneder i Salzburg og fikk et godt forhold. Vi har vært gode venner siden da og har holdt kontakten konstant.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]