Neste kampBrighton har fire mann på skadelista

Sentrale spillere mister kampen på Anfield.

22. aug 2018 kl 15.27 Arild Skjæveland

Mot Manchester United måtte Brighton spille i 70 minutter uten sin kaptein Lewis Dunk. Han måtte ut med skade, og ble erstattet av Leon Balogun, som ble hentet fra Mainz 05 i sommer. Dunk er ikke forventet tilbake før etter landslagspausen i september, ifølge skadeekspert Ben Dinnery og Physioroom.com.

Chris Hughton har allerede skader i det bakre ledd. 37 år gamle (!) Bruno. Han spilte 25 kamper for klubben forrige sesong, og var spilleren som bar kapteinsbindet i den første kampen for sesongen borte mot Watford. Etter 26 minutter måtte han ut med skade. Han er ikke ventet klar igjen til lørdagens kamp med sin hamstringskade.

To offensive spillere er ute

Offensivt er spissen Florin Andone, som kom fra Deportivo La Coruna, ute mot Liverpool med en lyskeskade.

Vingen José Izquierdo imponerte tidvis stort forrige sesong, og den colombianske vingen er ikke tilbake i kampform etter VM. Han har også et trøblete kne, og det skal være liten sjanse for at vi får se ham på Anfield.

Brighton slo Manchester United 3-2, og stilte da med følgende lag: Ryan, Montoya, Duffy, Dunk (Balogun 20), Bong, March, Pröpper, Stephens, Knockaert, Gross (Kayal), Murray (Locadia).

Sommerkjøp som Bernardo, Yves Bissouma og Alireza Jahanbakhsh ble sittende på benken.

Liverpool - Brighton spilles lørdag kl. 18.30, og vises på TV 2 Sport Premium

Har du innspill til journalisten?
[email protected]