Carra vil være tilbake på Sky Sports denne sesongen

Liverpool-legenden ble suspendert fra jobben i mars.

2. aug 2018 kl 08.27 Arild Skjæveland

Etter at Liverpool hadde tapt 2-1 på Old Trafford ble Jamie Carragher filmet da han spyttet mot det åpne vinduet på en bil på motorveien. Sjåføren av bilen, som hadde provosert Sky Sports-eksperten, filmet det og solgte det til avisene.

Jamie Carragher ble suspendert, og fikk ikke jobbe med Premier League på Sky Sports de resterende månedene av sesongen. Norske supportere fikk likevel sett mye til scouseren, som var sentral i Viasports dekning av klubbens Champions League-eventyr.

Får tilbake jobben

Nå har hans kollega Gary Neville endelig bekreftet at Carragher kommer tilbake i Sky Sports-studio, og vil være på plass igjen neste fredag når Manchester United og Leicester sparker i gang den nye sesongen.

Friday Night Football vil ledes av Kenny Dalglish sin datter Kelly Cates. Carragher og Neville har vært en strålende ekspertduo, og får nå altså fortsette å jobbe sammen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]