Vil ta det neste steget denne sesongen

Adam Lallana tror Liverpool for alvor vil kjempe med Manchester City neste sesong.

2. aug 2018 kl 00.27 Johannes Steen

Forrige sesong så Manchester City til tider uslåelige ut, men Adam Lallana tror at Liverpool kan være en av de som kan vippe de lyseblå av tronen den kommende sesongen.

– Det er ikke for oss å avgjøre om vi er favoritter, det må andre spekulere om. Men vi vil så klart være i gruppen som ønsker å ta manchester City, sier Lallana.

– Forhåpentligvis vil Liverpool og tre eller fire andre topplag være i stand til å ta et par flere poeng fra City denne sesongen, og det vil gjøre det mer interessant.

– Tegnene er gode

– Det er en spennende tid. Jeg er glad for å være i en toppklubb som Liverpool, som igjen kommer til å kjempe om trofeer og jeg ser fram til å spille for England igjen, forteller Lallana som ble utelatt fra VM-troppen.

De siste årene har Lallana vært med på å tape både Ligacupfinalen, Europa League-finalen og senest finalen i Champions League.

– Nå har jeg lyst til å ta det neste steget for klubben min. Vi har vært i et par finaler der vi ikke har vunnet, og det må endre seg.

– Vi har alle ingrediensene – erfaringene vi har gjort oss og troppen vi har satt sammen. Tegnene er gode for at vi skal ta det neste steget, slår han fast.

– Vi er skarpe og sultne

Adam Lallana mistet det aller meste av forrige sesong med langtidsskader, men fant stor glede i å se lagkameratene gjøre det bra.

– På én side var det vanskelig fordi jeg ønsket å være der ute, men på en annen, å se en av mine beste venner spille, Jordan Henderson, og være en av de beste spillerne, var flott.

– Samme med Alexander-Trent. Å se laget blomstre på banen og å vite at jeg vil være tilbake med de neste sesong, gjør at jeg ser utrolig fram til starten av Premier League nå.

For 30-åringen blir pre-season viktig for å spille seg inn på laget. Han var på banen i seirene mot både Manchester City og United, og ser lyst på resultatene.

– Vi har alltid lyst til å vinne kamper, selv når det er pre-season. Mot United var vi nådeløse, selv om det ikke handler om resultatet.

– Du vil bli utslitt noen ganger fordi det er en del av pakken med å bli fysisk klar for starten av Premier League-sesongen. Men det var bevis mot United at vi er skarpe og sultne.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]