– Målet er å utfordre seg selv, dag inn, dag ut

Trent Alexander-Arnold er stolt over det han har oppnådd.

1. aug 2018 kl 20.49 Johannes Steen

Trent Alexander-Arnold hadde en drømmesesong i 2017/2018. Etter å ha slått for alvor gjennom i Liverpool, fikk han spille Champions League-finale og ble på toppen av det hele tatt ut til Englands VM-tropp.

– Å få representere landet ditt i et verdensmesterskap og spille i en Champions League-finale i en alder av 19, er ikke noe mange kan si de har gjort. Det var en svært stolt sommer, forteller Alexander-Arnold.

– Vi klarte ikke helt å nå trofeene og få de medaljene vi ønsket, men det gir deg mer apetitt til å kjøre på. Forhåpentligvis vil denne sesongen bringe sølvtøy.

Ba om å få komme tilbake tidligere

Høyrebacken skulle egentlig ha ferie fram til 5. august etter VM, men fikk lov av Jürgen Klopp til å returnere tidligere. Tirsdag sluttet han seg til resten av troppens treningsleir i Frankrike.

– Det var en lang sesong og jeg fikk ikke det samme hvilen som resten av guttene hadde, men jeg ville komme tilbake så fort som mulig. Jeg snakket med manageren og han forstod at jeg er ung og kanskje ikke trenger like mye hvile som de andre guttene. Han lot meg komme tilbake tidlig.

– Det er kanskje litt for tidlig å spille til helgen. Forhåpentligvis vil jeg få noen minutter før sesongen starter og konkurrere om en plass i lagoppstillingen så fort som mulig.

Ser positivt på nysigneringene

Alexander-Arnold møtte Naby Keita, Fabinho, Xherdan Shaqiri og Alisson Becker for første gang på tirsdag.

– Vi har gjort noen skikkelig gode kjøp. Det gjør troppen vår sterkere og det gjør oss til et bedre lag. Når du trener med bedre spillere, blir du automatisk bedre fordi du utfordrer deg selv mer.

– Det er målet – å utfordre seg selv dag inn, dag ut og forbedre deg selv.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]