Endelig er troppen fulltallig

Sølvvinner Dejan Lovren er tilbake fra ferie

6. aug 2018 kl 21.25 Johannes Steen

Mandag er Dejan Lovren på plass på Melwood, og omsider vil Jürgen Klopp ha hele spillerstallen på Melwood.

Med under én uke til seriestart kommer likevel Dejan for sent til å være aktuell for West Ham-kampen, noe som antakeligvis gjelder flere av VM-spillerne.

Søndag returnerte kaptein Jordan Henderson og keeper Simon Mignolet. Noen dager før kom også Trent Alexander-Arnold, som fikk tillatelse av Jürgen Klopp til å returnere noe tidligere enn lagkamerateratene som var i Russland like lenge.

Jordan Henderson og Simon Mignolet er neppe aktuelle i serieåpningen, og Alexander-Arnold er antakeligvis også for sein til å få en plass i startoppstillingen på bekostning av Nathaniel Clyne.

Roberto Firmino og Alisson Becker kom først tilbake på tampen av juli måned, men velinformerte James Pearce i LiverpoolEcho har tidligere sagt at han forventer at de to brasilianerne vil figurere fra start til tross for kort oppkjøring.

Fortsatt flere skader

Til tross for at alle spillerne er på plass, er det som vanlig noen spillere som sliter med skader.

Jürgen Klopp ville ønsket seg Lovren tilbake tidligere, da midtstopperne Joël Matip (lår) og Ragnar Klavan (hamstring) begge sliter med skader. Klavan er tvilsom til tirsdagens generalprøve mot Torino, mens Matip regnes som tvilsom til seriestarten 12. august. Med all sannsynlighet vil dermed Joe Gomez og Virgil Van dijk danne stopperparet i premieren.

James Milner pådro seg et kraftig kutt med påfølgende 15 sting i pannen mot Napoli. Skadeomfanget er hittil ukjent, men arbeidsjernet spiller neppe mot Torino.

Adam Lallana og Marko Grujic spilte ikke mot Napoli på grunn av mindre muskelskader, men skal være tilbake mot Torino. Det samme kan man håpe på med Danny Ings, som har vært i trening en stund etter sin ankelskade, men som ble utelatt mot Napoli.

De to eneste langtidsskadde er Alex Oxlade-Chamberlain og Rhian Brewster. Chamberlain er sannsynligvis ute hele sesongen, mens Brewster ventes tilbake rundt juletider.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]