Fekir håper fortsatt på overgang

Franskmannen har ikke gitt opp håpet om å spille i Premier League kommende sesong.

7. aug 2018 kl 09.14 Einar Kvande

Lyon-kaptein Nabil Fekir innrømmer at han fortsatt kan komme til å forlate Ligue 1-klubben før transfervinduet stenger.

Liverpool var som kjent en hårsbredd unna å sikre seg Fekir før VM i sommer, men overgangen verdt 53 millioner pund kollapset i ellevte time, etter at Anfield-klubben ikke var fornøyd med resultatet av spillerens medisinske test. En tidligere kneskade veltet rett og slett overgangen.

Linket til Chelsea

Fekir har siden blitt linket til Chelsea. Mandag var han tilbake i trening med Lyon, etter å ha blitt verdensmester med Frankrike i sommer.

– Som dere kan se er jeg tilbake i Lyon, og jeg har det veldig bra her, uttalte Fekir til Lyons offisielle nettside i går.

– Transfervinduet er åpent en stund til, og alt skjer veldig raskt i fotball. Vi vet ikke hva som vil skje i fremtiden, men jeg har det veldig bra i Lyon, la han til.

Fekir hadde blitt enig med Liverpool om en femårskontrakt verdt 120 000 pund i uken, men det er lite som tyder på at den kontrakten noen gang blir signert. I så fall må Anfield-klubben bli enig med Lyon om en ny og lavere overgangssum, og en annen betalingsstruktur enn i den første avtalen mellom klubbene, og dette må skje før torsdagens transferdeadline. Det er ingenting som tyder på at noe slikt er i emning.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]