Føler seg trygge på å få over 20 millioner pund for Ings

Flere klubber er interessert i spissen.

3. aug 2018 kl 11.11 Arild Skjæveland

Danny Ings var ikke med på klubbens USA-tur, men er med på treningsleiren i Frankrike. Han har et godt forhold til Jürgen Klopp, men ønsker å finne seg en ny klubb for å spille fast. Det er et valg manageren forstår, rapporterer James Pearce i Liverpool Echo.

Det er under en uke til overgangsmarkedet stenger.

Selges ikke billig

Crystal Palace er i førersetet i jakten på Liverpool-spissen, men klubber som Southampton, Leicester og Newcastle er også interesserte.

Ifølge Echo skal Liverpool ha gjort det klart at de ikke vil senke sitt prisforlangende på 20 millioner pund pluss tilleggklausuler.

Denne sommeren har Fulham kjøpt Aleksandar Mitrovic fra Newcastle i en overgang som kan bli verdt 27 millioner pund, mens West Bromwich krever 20 millioner pund fra Burnley for Jay Rodriguez.

Ings kostet Liverpool 6,5 millioner pund da han kom fra Burnley, etter at et tribunal satte prisen.

Trener igjen

Jürgen Klopp bekrefter at det ikke var noe alvorlig som gjorde at Ings mistet turen til USA.

– Danny er veldig positiv nå, og har vært veldig uheldig tidligere. Jeg vet at mange tenkte «herregud, igjen» da han ble skadet, men det var ikke igjen. Dette var noe helt nytt, sier Klopp til Echo.

Han kommer ikke til å involveres mot Napoli på lørdag.

– Han var frisk lenge forrige sesong. Han spilte kamper og var tilbake i pre-season. Han har gjort alt det fysiske, så han er frisk, men vi er bare forsiktige og vil ikke forhaste noe. Vi får se hva so mskjer på lørdag. Vi må involvere tre-fire offensive spillere i den kampen, så det er kanskje ikke Danny sin kamp – men han trener igjen, og alt er bra, sier manageren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]