Har funnet tonen med Sturridge

Naby Keita og Daniel Sturridge har vist prov på godt samspill, og trives også i hverandres selskap utenfor banen.

11. aug 2018 kl 12.10 Einar Kvande

– Jeg har stor respekt for Daniel, sier Liverpools nye nummer 8 til Anfield-klubbens offisielle nettside.

– Jeg har tilbrakt mye tid sammen med ham den siste måneden. Alle har selvsagt vært veldige hyggelige og vennlige, men Daniel er selvsagt en spiller med masse erfaring, og en veldig god spiller, som jeg kan lære av.

– Som mange av de andre gutta liker han å spøke og le. Han har også gitt meg mange råd om hvordan jeg skal finne meg til rette, og han kommer også med råd når det gjelder motivasjon. Han er veldig positiv, og motiverende, så dette har vært en god måned, hvor jeg har tilbrakt masse tid sammen med ham. Han er en flott fyr, sier Keita om Sturridge.

– Jeg forsøker å gjøre det samme med ham som med alle spillere, nemlig å utvikle en god forståelse ute på banen. Jeg har virkelig gjort det med Dan. Jeg blir veldig glad hver gang jeg får spille sammen med Dan Sturridge.

Ingen problemer

Keita ser nå frem til sin offisielle Liverpool-debut, mot West Ham i morgen.

– Jeg har funnet meg godt til rette i byen, selv om jeg ikke har fått sett så mange steder ennå. Jeg tilbringer mest tid hjemme. Men det har vært fantatisk, i forhold til hvordan jeg har funnet meg til rette i andre byer.

– Min første dag i klubben var strålende. Alle ønsket meg velkommen, og var veldig hyggelige. Jeg har ikke hatt noen problemer i det heletatt. Nøkkelen er å komme i gang, og vise kapasiteten min og hva jeg kan tilføre denne klubben.

Keita er også glad for at klubben valgte å reise til Evian på treningsleir i sommer.

– Stemningen i Evian var veldig god. En slik trur er bra for laget. Vi reiser et sted sammen, noe som skaper et godt samhold blant spillerne.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]