Har ingen spesiell plan for Salah

West Ham-manager Manuel Pellegrini mener at Liverpool er så mye mer enn bare Mohamed Salah.

11. aug 2018 kl 10.05 Einar Kvande

West Ham-manageren har få skadebekymringer før kampen på Anfield i morgen.

– Ser vi bort fra de tre spillerne som er langtidsskadet, er resten av troppen OK. Edimilson Fernandes har et lite problem, men resten er OK, uttalte Pellegrini på sin første prematch-pressekonferanse som West Ham-boss.

Det er Andy Carroll (ankel), Manuel Lanzini (kne) og Winston Reid (kne) som er langtidsskadet hos London-laget.

Ni nye spillere

The Hammers har signert hele ni nye spillere i sommer.

– Når du henter inn så mange spillere må du normalt sett gi dem tid til å finne seg til rette, men fotballen tillater ikke dette, så vi må være konkurransedyktige allerede på søndag. Alle spillerne, sett bort fra de som kom tilbake sent, må være klare til innsats, slår Pellegrini fast.

West Ham har en dårlig statistikk på Anfield, men det bryr ikke chileneren særlig om.

– Vi håper at vi skal klare å snu den statistikken, sier han.

Grei start

Pellegrini synes også at det er helt greit å møte Liverpool på Anfield i ligapremieren.

– På et eller annet tidspunkt i sesongen må du spille mot Liverpool på bortebane, så vi kan like godt starte med dem. Jeg vet at de er i veldig god form, og spiller med stor selvtillit etter at de nådde Champions League-finalen forrige sesong. Men i fotball kan et resultat avhenge av bare to eller tre baller som forandrer kampen. Vi har tro på oss selv når vi reiser dit, og så får vi se hva vi klarer å utrette.

Mange lurer på hvordan West Ham skal stoppe Mohamed Salah.

– Vi har ingen spesiell plan for ham, for dersom Liverpool bare var Salah ville det vært enklere, men de har Firmino, Mané, de har Milner, og mange spillere som kan utgjøre en forskjell. Salah hadde litt av en sesong forrige sesong, og var en stor og viktig spiller.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]