– Har lært mye av Alisson allerede

Caoimhin Kelleher nyter å trene og spille med førstelaget i sommer.

1. aug 2018 kl 21.59 Johannes Steen

For mange var Caoimhin Kelleher et nytt navn da han sto for Liverpool i pre-season-kampene mot Manchester City og Manchester United, senest for over 100,000 tilskuere.

Den unge iren har imponert mange i sesongoppkjøringen, men selv forventet han ikke å få spille denne sommeren.

– Det har vært vilt, å spille kampene mot Man City og United. Jeg hadde egentlig ikke forventet å spille, men å få muligheten var helt utrolig, sier 19-åringen.

– Det var fantastisk, å se all fansen og sånt. Jeg nøt det skikkelig. Jeg trente med de sist sesong, men å faktisk spille har vært sykt. Det har vært uvirkelig.

Får mye ut av å trene med førstelaget i sommer

Tirsdag ble det meldt at Liverpool kan komme til å vurdere å selge Loris Karius, i tillegg til Simon Mignolet som allerede er på vei bort. Om det skulle skje, ville etter alle solemerker Kelleher og den ett år yngre Kamil Grabara konkurrere om å være lagets andrekeeper.

Ubestridt førstevalg er imidlertid nyvervelsen Alisson Becker. Kelleher forteller at han drar stor fordel av å trene med brasilianeren.

– Jeg har lært mye av ham allerede. Han er en toppkeeper og en virkelig fin fyr i tillegg. Jeg prøver bare å lære så mye jeg kan fra ham.

– Han er en veldig god skuddstopper og han er svært rask, så jeg lærer små ting av det. Han er brasilianer også, så han har et par ferdigheter!

Keheller, som har vært vant med å trene med aldersbestemte lag siden han kom til klubben i 2015, drar stor nytte av å trene med førstelaget denne sommeren.

– Å trene hver dag med førstelaget er helt klart den beste erfaringen du kan få. Det forbedrer deg så mye.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]