– Jeg ble suspendert da vi spilte i Napoli

Jürgen Klopp om Liverpools Champions League-gruppe.

30. aug 2018 kl 20.33 Arve Vassbotten

– For å være hundre prosent ærlig, så var det ikke slik at jeg hadde noen ønskegruppe eller noe slikt. Jeg forventet en vanskelig gruppe, vi fikk en vanskelig gruppe og det er det Champions League handler om, sier Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

Torsdag kveld ble Liverpool trukket i gruppe C sammen med Paris Saint-Germain, Napoli og Røde Stjerne i denne sesongens Champions League.

– Et av de mest spennende lagene

– PSG er et av de mest spennende lagene i verden, og målet deres er å vinne Champions League, så det vil bli to interessante kamper. Napoli har vi slått i preseason, men man trenger ikke å nevne engang at disse to kampene vil bli en helt annen utfordring.

– Jeg har spilt mot Napoli med Dortmund, så jeg vet hvordan atmosfæren er der. Faktisk er det der jeg fikk en suspensjon for å bli sendt på tribunen. Jeg kan gjøre det bedre, selvsagt, sier Klopp.

– Røde Stjerne, så jeg på i går kveld. Der vil det også bli en veldig intens atmosfære, det er jeg sikker på.

Ingen ville ha Liverpool heller

– Men slik er det. Det er gruppa og jeg synes det er greit. Nå er det bare å starte.

Og Klopp regner med at ingen av de andre heller ville ha Liverpool i gruppa.

– Når du har en gruppe der Paris og Napoli allerede er, så vil du ikke også ha Liverpool som det tredje laget.

– Men hvis du tenker på gruppa er du allerede ute. Hvis du tenker at det er for vanskelig, er du allerede ute, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]