– Jeg leser aldri hva noen skriver om oss

Jürgen Klopp har et delt forhold til media.

1. aug 2018 kl 15.26 Arild Skjæveland

Liverpools manager har selv jobbet i media, og vært ekspert på TV. Men når det kommer til hva andre eksperter og journalister mener kunne han knapt brydd seg mindre.

– Jeg er litt delt om dette. På den ene siden så får fotballklubber penger gjennom media fordi alle er interessert i hva vi gjør. På den andre siden, så er ikke alt slik det burde være, sier Klopp i et eksklusivt intervju med Goal.com.

– Jeg respekterer journalistenes jobb, for folk ønsker å være informert, men journalistene burde noen ganger være litt bedre forberedt. De spør deg hva du føler når du har tapt 5-0! Hva tror de du vil si?

Leser aldri noe om Liverpool

Manageren påstår at han ikke får med seg noe av det journalistene skriver om mener om han eller laget sitt.

– Jeg leser ikke om fotball. Av og til har jeg på Sky på TV, men det er ikke ofte. Jeg sitter ikke og hører på hva folk sier om oss, for jeg er ikke interessert.

– Dersom vi spiller dårlig, så vet jeg det før de vet det. Dersom vi spiller bra, vet jeg det før de vet det. Så et gir ikke meining å høre på dem. Jeg leser ikke noe om engelsk fotball. Av og til ser jeg noe, men bare dersom overskriften er snill! Dersom jeg ser en overskrift som går i en viss retning bare dropper jeg det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]