PÅ SYKKEL  Jürgen Klopp sykler til trening i Frankrike onsdag.

– Jeg leser aldri hva noen skriver om oss

Jürgen Klopp har et delt forhold til media.

Liverpools manager har selv jobbet i media, og vært ekspert på TV. Men når det kommer til hva andre eksperter og journalister mener kunne han knapt brydd seg mindre.

– Jeg er litt delt om dette. På den ene siden så får fotballklubber penger gjennom media fordi alle er interessert i hva vi gjør. På den andre siden, så er ikke alt slik det burde være, sier Klopp i et eksklusivt intervju med Goal.com.

– Jeg respekterer journalistenes jobb, for folk ønsker å være informert, men journalistene burde noen ganger være litt bedre forberedt. De spør deg hva du føler når du har tapt 5-0! Hva tror de du vil si?

Leser aldri noe om Liverpool

Manageren påstår at han ikke får med seg noe av det journalistene skriver om mener om han eller laget sitt.

– Jeg leser ikke om fotball. Av og til har jeg på Sky på TV, men det er ikke ofte. Jeg sitter ikke og hører på hva folk sier om oss, for jeg er ikke interessert.

– Dersom vi spiller dårlig, så vet jeg det før de vet det. Dersom vi spiller bra, vet jeg det før de vet det. Så et gir ikke meining å høre på dem. Jeg leser ikke noe om engelsk fotball. Av og til ser jeg noe, men bare dersom overskriften er snill! Dersom jeg ser en overskrift som går i en viss retning bare dropper jeg det.

Del

Jürgen Klopp

06.12.2017 11:58

Stem på Klopp og Salah her

Jürgen Klopp og Mohammed Salah er nominert til månedens manager og månedens spiller.

11.10.2017 12:00

Pressekonferanse på fredag

13.10.2017 08:26

Møter pressen kl. 14.00

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.11.2018 kl 23:08

Solanke har full tiltro til Klopps plan

Dominic Solanke nekter å la seg frustrere av mangelen på spilletid i Liverpool denne sesongen.

+
19.11.2018 kl 21:44

Van Dijk sikret gruppeseieren

Nederland lå an til tap, men så dukket Liverpool-stopperen opp.

+
19.11.2018 kl 19:43

– Henderson klar til helga

Jordan Henderson sto over for England, men er sannsynligvis tilbake mot Watford.

+
19.11.2018 kl 18:35

– Jeg kunne ikke tro det da jeg hørte om Liverpool-interessen

Andy Robertson hadde sett seg ut en annen klubb, da han fikk vite at han var ønsket av Liverpool.

+