Klopp: Derfor kan en svak kamp hjelpe

Jürgen Klopp beskriver den knepne seieren over Brighton som en oppvekker foran Leicester-kampen til helgen.

27. aug 2018 kl 15.22 Arve Corneliussen

– Om vi hadde vunnet 5-0 med en strålende forestilling, er jeg sikker på at Leicester ville gitt oss en skikkelig oppvekker. Etter denne kampen har vi allerede våknet. Og det er fint. La oss bruke dette til å vinne i Leicester, oppfordrer Klopp overfor Liverpoolfc.com.

Tre poeng kommer etter et rent bur mot Brighton. Før ville Liverpool ofte sluppet inn mål i en slik kamp, men til nå i sesongen er Klopps menn de eneste som har til gode å slippe inn.

– Jeg vet at folk sier det er på grunn av Virgil (van Dijk) eller Alisson. Begge har enorm innflytelse. Men vi har klart det i forskjellige formasjoner. Dessuten startet den gode defensive statistikken vår i oktober eller rundt der. Det er veldig bra for oss, konstaterer manageren.

– Vi vet at vi kan skape sjanser, men vi kommer ikke alltid til å omsette dem. Da hjelper et rent bur enormt, tilføyer han.

Lørdag klokken 13.30 besøker Liverpool Leicester, som er siste kamp før landslagspausen.

Siden Klopp ankom Liverpool, har han fire ganger dratt til King Power Stadium. Tyskeren tapte de første tre, men knekte koden og vant 3-2 forrige bortekamp mot sensasjonslaget fra 2016.

Denne gangen slipper han å ta hensyn til Jamie Vardy, som er ute med karantene etter å ha fått direkte rødt kort mot Wolverhampton i andre serierunde.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]