Konflikten med fotballforbundet eskalerer

Etter at det egyptiske fotballforbundet mandag kveld antydet at Mohamed Salah opptrer egoistisk med kravene han har kommet med, svarte Liverpool-stjernen på tiltale.

28. aug 2018 kl 09.50 Einar Kvande

Etter Twitter-kritikken som Mohamed Salah og hans agent, Ramy Abbas Issa, rettet mot det egyptiske fotballforbundet, svarte fotballforbundet med å sette hardt mot hardt mandag kveld.

Fotballforbundet responderte med å insistere på at de ikke kommer til å innfri kravene fra Salah og hans agent, og beskrev noen av disse som «ulogiske» og uttalte at de «ikke kom til å favorisere en spiller og sette ham foran alle de andre».

Mellom linjene beskyldte altså fotballforbundet Salah for å opptre egoistisk.

Svarte via Facebook

Dette fikk Salah til å poste tre filmsnutter på Facebook, der han blant annet insisterer på at han ba om bedre sikkerhet for hele laget, ikke bare seg selv. Han beskriver i detalj hvordan han til stadighet får ubudne gjester på døren på hotellrommet midt på natten under landslagsopphold. Folk som ønsket å prate med ham, og som ber om autografer og bilder.

– Jeg er personen dette skjer med. Jeg er den som blir skadelidende av dette, sa Salah.

– Det er ikke mye vi ber om, men det vil gjøre livet enklere og føre til at spilleren klarer å beholde fokus før kamp, la han til.

– Jeg snakker også om hendelser med spillere som jeg ikke kan navngi, fordi det vil sette dem i en vanskelig situasjon. Jeg repeterer, jeg har ingen personlige problemer, men hva jeg ber om er basert på ting som jeg har opplevd og sett.

Det er forventet at Salah blir inkludert i troppen til Egypts neste landskamp, som er en kvalifiseringskamp til Afrikamesterskapet den 8. september.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]