Liverpool blir ikke første lag til å møte Tottenham på ny stadion

Tottenham Hotspur Stadium blir forsinket.

13. aug 2018 kl 21.04 Arild Skjæveland

I utgangspunktet skulle kampen mellom Liverpool og Tottenham lørdag 15. september være den aller første på Tottenhams nye stadion.

Nå blir Tottenham Hotspur Stadium forsinket – og kampen skal spilles på Wembley. Det bekrefter klubben i dag.

Forsinkelse

Det nye stadionanlegget, som bygges på samme sted som White Hart Lane, skal ta 62.062 tilskuere. Nå blir åpningen utsatt, og kampene mot Liverpool og Cardiff (6. oktober) er flyttet. Det samme er en planlagt NFL-kamp 14. oktober.

Grunnen er at anlegget må gjennom flere tester av sikkerhetsmessige årsaker før en offisiell åpning. I utgangspunktet skulle det vært tester 27. august og 1. september, men disse er nå flyttet til etsenere tidspunkt.

Dersom det ikke blir ytterligere forsinkelser blir det trolig Manchester City som blir første lag som gjester den nye stadion, når de kommer på besøk 28. oktober. Liverpool må vente til neste sesong, om ikke lagene møtes i en cup.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]