Mystisk skade holder Lovren på sidelinja

Kroaten har ikke vært istand til å trene etter at han returnerte til Liverpool.

11. aug 2018 kl 14.37 Einar Kvande

PÅ MELWOOD
PÅ MELWOOD  Dejan Lovren på Melwood for tre dager siden.

Dejan Lovren fikk smerter i magemusklene under VM i Russland, og 29-åringen har ikke vært istand til å trene etter at han kom tilbake til Liverpool etter tre uker med ferie.

– Jeg kan ikke trene i det hele tatt på grunn av problemer med magemusklene, forklarer Lovren til Sportske Novosti i et intervju oversatt til engelsk av Goal.com.

– Jeg har sterke smerter, og vil oppsøke en spesialist i Nederland.

– Når jeg begynte å kjenne på det? Jeg kjente det under VM. Jeg spilte med smerter, og de tre siste kampene ødela meg. Men hvem ville ikke ha spilt for Kroatia i en slik stor turnering!

– Etter at VM var over økte smerte. Jeg klarer ikke engang å sitte i bilen uten at jeg kjenner det, og å komme seg ut av bilen er helvetes vondt!

– Jeg biter alltid sammen tenna for å spille for Kroatia, men nå betaler jeg prisen for det. Men ingen pris er for høy for det vi oppnådde i Russland.

Liverpool-ledelsen er ikke fornøyd

På spørsmål hvordan Liverpool-ledelsen har tatt nyheten om skaden svarer Lovren:

– De er selvsagt ikke fornøyd. Jeg har ikke trent siden jeg kom tilbake fra ferie. Jeg klarer det ikke.

– Jeg vil vurdere ting på nytt etter å ha besøkt spesialisten i Nederland. Jeg må håndtere det enn så lenge, men jeg tror jeg vil bli bra igjen.

– Jeg håpet det ville forsvinne i løpet av ferien min, men det gjorde det ikke. Det var vondt å svømme, og jeg kunne ikke engang hvile normalt.

TOMMEL OPP
TOMMEL OPP  Bildet er tatt på Melwood den 8. august. Merkelig sett i lys av opplysningene til Sportske Novosti.

Tilfreds i Liverpool

Lovren sier ellers at han ikke har noen planer om å forlate Liverpool.

– Hvorfor skulle jeg dra fra Liverpool? Det er en av de største klubbene i verden, og jeg har det for bra her til å flytte på meg.

– Vi har et lag som kan kjempe om tittelen. Vi har erfaring fra forrige sesong. Ingen nøkkelspillere forlot oss, og vi kan gjøre det enda bedre denne sesongen.

– I Champions League-finalen manglet vi rutine. Det var den eneste grunnen til at Real Madrid vant. I tillegg til flaksen de hadde selvsagt, noe som er en del av fotballen. Først med Salahs skade, og så med målene de fikk.

– I Premier League? Forrige sesong var det den gode starten til Manchester City som utgjorde forskjellen. Vi må unngå å tape poeng tidlig i sesongen denne gangen.

Sitatene i Sportske Novosti harmonerer dårlig med uttalelser Lovren ga til LFCTV etter kampen mot Torino, om at han kunne ha spilt en halvtime i den matchen. Det rimer også dårlig med at Lovren ble avbildet av Getty Images under en treningsøkt på Melwood for tre dager siden.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]