Nytt møte med Wilfried Zaha

Trent Alexander-Arnold fikk det tøft forrige gang.

20. aug 2018 kl 14.55 Arild Skjæveland

Da Liverpool gjestet Selhurst Park i slutten av mars forrige sesong fikk Trent Alexander-Arnold det tøft mot Wilfried Zaha.

Unggutten på høyrebacken har tatt store steg siden det, men dersom Palace sin store stjerne skal stoppes må alle hjelpe til.

– Zaha er eksepsjonell, det er sant. Dersom du lar hvilken som helst back forsvare seg mot han alene, så er det umulig, men det skal vi ikke gjøre, sier Jürgen Klopp til Liverpool Echo.

Blitt bedre på alt

Manageren mener Alexander-Arnold har tatt mange steg siden den kampen.

– Siden den gang har ikke Trent bare tatt et steg, men jeg vet ikke hvor mange. Det betyr ikke at han bare vil spille perfekte kamper fra nå av, men det er en del av utviklingen til en spiller. Vi jobber med det, og snakker om det, men har ikke planer om å minne ham på hva som skjedde sist gang.

Klopp er stor fan av unggutten.

– Han er en veldig smart og seriøs fotballspiller allerede. Han ønsket å spille og prestere, og vil vise sitt beste. Det var ikke noe behov for nytt fokus. Han var desperat etter å komme tilbake, sier han.

– Han slet i Napoli-kampen, og det var rart å se at det så ut som Trent hadde trestokker som bein. Torino var mye bedre, og så West Ham-kampen.

– På grunn av vinden forsvant mange av innleggene hans opp på tribunen, men han bevarte roen og spilte så en av de beste pasningene jeg har sett på lenge. Det var til Keita, gjennom mange ledd. Han var egentlig ikke fri, men Trent så muligheten, og det var perfekt. To pasninger senere scoret vi mål, så det hadde en stor innvirkning.

Crystal Palace - Liverpool har avspark kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium

Har du innspill til journalisten?
[email protected]