Origi kan være på vei til Dortmund

Liverpool nekter å senke sitt prisforlangende.

19. aug 2018 kl 15.32 Arild Skjæveland

James Pearce i Liverpool Echo rapporterer at Borussia Dortmund har registrert interesse for Liverpool-spissen, og deres nye manager Lucien Favre er desperat etter en spiss etter salget av Pierre-Emerick Aubameyang til Arsenal i januar, og at Michy Batshuayi gikk til Valencia heller enn å returnere til Westfalenstadion.

Dortmund har så langt ikke kommet med noe bud, men Jürgen Klopp skal være klar for å gi klarsignal for et salg – dersom hans gamle klubb legger inn et bud som samsvarer med det LFC vil ha.

Liverpool verdsetter Divock Origi til 27 millioner pund, og kommer ikke til å selge belgieren på billigsalg, selv om overgangsvinduet i England er stengt. Det er forventet at spissen forlater klubben før 31. august.

Sa nei til Wolves

I forrige uke snakket Klopp om europeiske klubber som prøver å få gode spillere på billigsalg etter at overgangsvinduet stenger for Premier League-klubbene.

– Det vil ikke skje, og vi er ikke i en finansiell situasjon der vi vil måtte gjøre det, sa Klopp da.

Ifølge Echo var Wolverhampton villig til å betale 22 millioner pund pluss bonuser for 23-åringen, men spilleren selv sa nei til en overgang til Molineux. Da gikk de heller for Adama Traore, som de betalte 18 millioner pund for.

Liverpool tror fortsatt de vil kunne få 27 millioner pund for spilleren som har under to år igjen av sin kontrakt med klubben.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]