På vei til fransk fotball

Ung Liverpool-spiller kan bli utlånt til Stade de Reims.

28. aug 2018 kl 11.51 Einar Kvande

Liverpool Echo melder at Liverpool FC akter å trimme troppen før det europeiske overgangsvinduet stenger fredag. En av spillerne som ligger an til å bli lånt ut er Sheyi Ojo, som ifølge James Pearce kan komme til å spille sin fotball i Frankrike denne sesongen. Pearce skriver nemlig at Ojo ligger an til å havne hos Stade de Reims.

Liverpool-ledelsen er i samtaler med den franske klubben om et utlån av den 21 år gamle vingen. Klubbene er ikke kommet til enighet ennå, men det kan skje før transferdeadline fredag.

Reims, som rykket opp i Ligue 1 forrige sesong, er ute etter å styrke angrepsrekka. Klubben har hatt positive samtaler med Ojos representanter angående å tilbringe sesongen i Frankrike.

En rekke Championship-klubber har også vært ute etter å sikre seg Ojo på lån, inkludert West Bromwich og Aston Villa. Et låneopphold hos Villa ble imidlertid aldri noe av.

Ojo har tidligere hatt låneopphold hos Wolverhampton og Fulham.

Tror flere forsvinner

James Pearce tror også karer som Lazar Markovic og Pedro Chirivella vil forlate Liverpool før vinduet stenger fredag.

Da hersker det større usikkerhet rundt hvorvidt Divock Origi får en overgang eller ei, etter at samtalene med Borussia Dortmund ble avsluttet i forrige uke. Origi har ikke vært i noen av Liverpools tre kamptropper så langt denne sesongen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]