– Selv de mest skeptiske må innrømme at dette er et bra lag

Jan Mølby har allerede sett nok til å mene at Premier League-trofeet står mellom to lag.

24. aug 2018 kl 08.42 Arve Corneliussen

«Jürgen Klopp har jobbet mot en slik sesong siden han kom hit. Gradvis har han forbedret laget, men samtidig har vi oppnådd mye på veien. Det er en godt gjennomført plan», roser Mølby i sin spalte i Liverpool Echo.

Den danske midtbanelegenden er så overbevist av det han har sett av Klopps mannskap etter to kampen, at han mener Manchester City er eneste lag som kan frarøve dem tittelen.

Mølby argumenterer med at Chelsea unnagjorde handelen sent, at Arsenal har brukt lite penger, at det ulmer i Manchester United-garderoben og at Tottenham må spille de første kampene på Wembley og har en tynn stall.

Samtidig understreker han at det var «mye å beundre» fra Liverpools seier over Crystal Palace på mandag.

«Virgil van Dijk og Joe Gomez fikk mye ros, og det med rette. De ble aldri bombardert med innlegg, men de så trygge ut hele kampen. Vi visste ikke helt om Gomez var kapabel som midtstopper, men han har vist at han er et stort talent. Også forstår jeg ikke hvorfor resten av landet har brukt så lang tid på å forstå hvor god van Dijk er», skriver Mølby, før han roser hvor trygg Alisson er som bakerste mann.

«Det som slår meg, er at dette er et Liverpool-lag du virkelig kan stole på. Det er ingen svake ledd. Før tenkte du alltid at det var to-tre spillere som hadde en tabbe i seg, men du tenker ikke det lenger. Selv de mest skeptiske må innrømme at dette er et bra lag», fortsetter dansken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]