Taperlaget måtte bake kake til de andre spillerne

Men én spiller var ikke tilstede.

30. aug 2018 kl 10.36 Einar Kvande

Liverpool-troppen ble tirsdag delt inn i fire lag bestående av syv spillere, og det ble spilt en turnering der taperlaget ble straffet med at de måtte bake en kake til de andre spillerne.

Stemningen er god i Liverpool-leiren etter tre strake seiere i Premier League, men en spiller er misfornøyd med sin egen situasjon, skriver Liverpool Echo. Nemlig Simon Mignolet. Keeperen var den eneste på taperlaget som ikke stilte opp til kakebaking onsdag, melder Echo.

Virgil van Dijk, Naby Keita, Andy Robertson, Daniel Sturridge, Curtis Jones og fitnesstrener Conall Murtagh tok imidlertid straffen med godt humør, ikledde seg forklær og bakte gulrotkake etter alle kunstens regler.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]