Sturridge vil jakte enda flere mål

– Jeg er glad, men jeg liker ikke å bomme på sjanser heller, sier Daniel Sturridge etter kampen.

4. aug 2018 kl 22.19 Johannes Steen

Daniel Sturridge spilte en imponerende halvtime etter at han kom inn på banen i det 60. minutt. Like etter byttet hadde han to store muligheter til å sette ballen i nettet, men først på forsøk nummer tre satte han ballen i nettet på en retur etter skudd fra Origi.

Han noterte seg også for en fantastisk assist til Alberto Moreno på 5-0 få minutter senere. Likevel er ikke 28-åringen helt fornøyd.

– Jeg er glad, men jeg liker ikke å bomme på sjanser heller, så jeg tenker mer på de enn den ene jeg scoret, forteller han til Liverpoolfc.com etter kampen.

Han velger å hylle laget etter den overbevisende seieren.

– Det var brilliant. Alle presset og skapte ting for hverandre, kontret, gjorde alt manageren ba oss om – vi kan ikke gjøre mer enn det. Så lenge vi går utpå der og gjør vårt beste, er det alt man kan be om. Det viste seg fra de første minuttene av kampen.

– Bryr mer bare om det jeg kan kontrollere

Sturridge har vært et spørsmålstegn før denne sesongen. Det var ventet at han skulle forsvinne i løpet av sommeren, men en overbevisende pre-season har fått vinden til å snu. Nå ser det ut til at han blir værende nok en sesong på Anfield.

– Jeg har bare en innstilling om å nyte å være på banen og ikke sette press på meg selv eller bekymre meg for din jeg ikke kan kontrollere. Jeg bryr meg bare om det jeg selv kan kontrollere, noe jeg kan gjøre.

– Det er nå bare en uke til sesongen starter. Vi har en ny kamp på tirsdag (mot Torino), nok en viktig kamp for minutter i beina våre. Det er den siste forberedelsen før den første kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]