De utlånte:Svart dag for Wilson og Derby County

Bare en av de fire utlånsspillerne som var i aksjon i dag fikk 90 minutter på banen.

11. aug 2018 kl 20.35 Einar Kvande

Harry Wilson startet for Derby i hjemmekampen mot Leeds i The Championship, men ble byttet ut etter en drøy time da The Rams led et knusende nederlag. Det ble til slutt 4-1 for gjestene.

Ben Woodburn kom inn tjue minutter før slutt for Sheffield United i bortekampen mot Queens Park Rangers, og fikk være med på å ro i land seieren. Vertene tok ledelsen etter en snau halvtime, men Sheffield-laget utlignet like før pause. Seiersmålet ble satt inn fem minutter før Woodburn entret banen.

I League One spilte Herbie Kane hele kampen da Doncaster Rovers vant 3-0 over Wycombe Wanderers på hjemmebane.

I League Two var keeper Shamal George ubenyttet reserve da Tranmere Roves vant 1-0 over Cheltenham Town.