Takket ja til trenerjobb første gang han møtte Rodgers

Men neste gang Jamie Carragher møtte sin nye trener hadde Rodgers endret mening.

31. aug 2018 kl 16.58 Arve Vassbotten

«Den første gangen jeg møtte Brendan Rodgers tilbød han meg en jobb. Etter at han ble manager i Liverpool i 2012 fortalte han meg at han ville ha meg med i staben. Jeg aksepterte tilbudet. Den andre gangen jeg møtte han, hadde han forandret mening og besluttet å forfremme Mike Marsh fra akademiet isteden.»

Slik starter Jamie Carraghers spalte i The Telegraph, der han skriver om duellen mellom Brendan Rodgers og Steven Gerrard, foran søndagens Old Firm.

Celtic - Rangers vises for øvrig direkte på Viasport 2 på søndag kl 13.

– Tenker på hva som kunne skjedd

«Jeg vet ikke hva som skjedde på to uker, men jeg har ofte lurt på hva det kunne ført til. Kanskje ville jeg fortsatt vært i Liverpool, istedenfor å jobbe i media.»

«Kanskje ville jeg blitt bitt av trenerinsektet (evt trenerbasillen journ. anm) og hatt de samme følelsene som Steven Gerrard skal gå gjennom denne helgen, mot en manager jeg har jobbet med og der jeg skulle brukt all min erfaring om hvordan han jobber for å prøve å slå ham».

– Den beste britiske treneren

Til tross for episoden med jobbtilbudet roser Caragher den jobben Rodgers gjorde på feltet da han kom inn i Liverpool. Han skriver også at han vet at Rodgers og Gerrard har mye respekt for hverandre.

«Brendan var ikke i Liverpool for å hjelpe oss å bli trenere, eller å bestemme hva vi skulle gjøre etter karrieren som spiller. Han var der for å være en suksessfull Liverpool-manager».

«I mine øyne er Brendan den beste britiske treneren i dag», skriver Carragher videre, og legger til at han mener Rodgers aldri fikk nok ære for det han gjorde i Liverpool med å føre laget til 2. plass.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]