Tre lag med full pott

Watford og Chelsea følger Liverpool i toppen.

26. aug 2018 kl 19.03 Arve Vassbotten

Søndag vant både Watford og Chelsea sine kamper, og dermed har de i likhet med Liverpool 9 poeng etter tre spilte kamper.

Mandag kl 21 møtes Man Utd og Tottenham til rundens siste kamp, og da kan også Spurs ta følge med de tre andre med full pott.

Men det ble ikke udramatisk for Chelsea.

Selvmål avgjorde

Lenge klarte Rafael Benitez Newcastle å holde nullen, til tross for stor Chelsea-dominans. Det første målet kom etter et omdiskutert straffespark av Eden Hazard etter 77 minutter.

Etter 83 minutter utlignet Newcastle, da Joselu headet et innlegg fra Yedlin i krysset. På det målet burde Giroud kanskje fått frispark i situasjonen før innlegget.

Dermed var det nytt håp om at Chelsea, i likhet med Man City på lørdag, skulle avgi poeng. Men etter 88 minutter falt avgjørelsen da Alonso skyter via Yedlin og i mål. Dermed endte det 2-1.

I søndagens andre kamper vant Watford 2-1 mot Crystal Palace, og Fulham vant 4-2 mot Burnley.