– Vi hadde ikke noe annet valg

Roma-presidenten følte seg maktesløs da Liverpool kom for å hente en av klubbens største stjerner for andre sommeren på rad.

9. aug 2018 kl 11.43 Einar Kvande

I etterpåklokskapens lys har James Pallotta konkludert med at Liverpool fikk Mohamed Salah alt for billig, da Anfield-klubben sikret seg egypteren for 36,9 millioner pund i fjor sommer. Det var derfor med tungt hjerte at Roma-presidenten ga sin velsignelse til salget av Alisson Becker til samme klubb for 65 millioner pund nå i sommer. Men Roma kunne i det minste skryte av at de hadde solgt verdens dyreste keeper i etterkant av handelen.

Palotta sier til Romas offisielle YouTube-kanal at Serie A-klubben ikke hadde noe annet valg enn å selge duoen da Liverpool kom med sin tykke seddelbok.

– Jeg hadde virkelig sansen for Salah. Mange mennesker vet ikke dette - det virker i alle fall som mange ikke er klar over det - men vi hadde ikke noe valg da han forlot oss.

– Det var vanskelig. Han hadde ett år igjen av kontrakten, og ba om å få dra. Han følte han hadde noe å bevise i Premier League. Det ble vanskelig på grunn av det.

– Ingen enkel sak

– Alisson var heller ingen enkel sak. Folk som ser det utenfra tror du har et valg, men ofte har du ikke det. Du prøver bare å få det beste ut av det.

– Det var ikke lett. Du tenker mye på slike ting som dette, og bruker mye tid på det. Men du har rett og slett ikke noe valg, avslutter Palotta.

Sitatene kommer ca 5 minutter ut i opptaket under.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]