– Vi kan la andre snakke om ligatittelen

James Milner er opptatt av å beholde fokus på egne prestasjoner i startfasen av sesongen.

17. aug 2018 kl 08.43 Einar Kvande

Etter den overbevisende 4-0 seieren over West Ham i ligaåpningen er det allerede mange som snakker om Liverpool som kandidater til ligatittelen.

– Det kan andre folk bare prate om egentlig. Dere i mediene kommer selvsagt til å diskutere det. For oss spillerne, så handler det bare om å begynne sesongen så bra som mulig, og fortsette å forbedre oss som tropp. Så får vi se hvor det tar oss, uttaler Milner til Sky Sports.

– Vi føler vi kan slå hvem som helst når vi har dagen, og det har vi allerede bevist. Men det handler om å være stabile.

– Vi vet alle hvor vanskelig det er å vinne ligatittelen. Da må man levere stabile prestasjoner over 38 kamper.

– Vi vil la andre folk snakke om disse utfordringene. Det er opp til oss selv å gå ut på banen å prestere, og samle så mange poeng som vi kan.

Sterk konkurranse

Liverpool hentet inn fire nye spillere i løpet av sommeren, i form av keeperen Alisson, midtbanespillerne Fabinho og Naby Keita, og playmakeren Xherdan Shaqiri.

– Vi hadde en god tropp fra før, og disse tilvekstene har gjort den enda sterkere.

– Bare se på laget som startet kampen forrige helg, og spillerne vi hadde på benken - ja til og med spillerne som var skadet og de som ikke kom med i troppen.

– Troppen er veldig sterk, og det er eksakt hva du trenger. Alle de beste lagene har brede og sterke tropper, og sterk konkurranse om plassene på laget.

– Det er ikke enkelt å skifte lag, og lære nye systemer. Vi spiller annerledes enn mange andre lag, så det vil ta tid for de nye spillerne. Men de har funnet seg bra til rette allerede, og jeg er sikker på at de vil bli bedre og bedre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]