– Vi skal ikke stoppe nå!

Sadio Mané er opptatt av å opprettholde det samme høye nivået som Liverpool viste mot West Ham også i resten av sesongen.

12. aug 2018 kl 18.08 Einar Kvande

Liverpool imponerte med å banke West Ham 4-0 i ligapremieren på søndag. Sadio Mané gjorde to av målene, mellom scoringer av Mohamed Salah og Daniel Sturridge.

– Det er gode tider for oss, uttaler tomålsscoreren til Liverpoolfc.com.

– Noen ganger er det vanskelig å starte sesongen, men vi startet veldig bra i preseason, og vant nesten hver eneste kamp. Nå har vi startet sesongen på beste måte, og alle er glade. Vi skal forsøke å beholde det samme nivået, og fortsette slik, lover senegaleseren.

– Vi spilte flott fotball i dag, og skapte mange sjanser. Vi forsvarte oss som et lag, kompakt, og forsøke å vinne hver eneste duell. Vi scoret fire mål, og fortjente å vinne.

– Det viktigste var de tre poengene, og vi tok dem. Så vi er godt fornøyde.

Skryter av Keita

Naby Keita, Alisson Becker og Xherdan Shaqiri fikk sine debuter for Liverpool i dag. Mané er glad for at kompisen Keita spilte en så god kamp.

– Jeg er glad på hans vegne. Han spilte veldig, veldig bra. Alle var fornøyde med jobben han gjorde for oss.

– Den første perioden er ikke enkel for nye spillere. De må lære om de andre spillerne. Han vil bli bedre og bedre for oss, for han er en kvalitetsspiller.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]