TOMÅLSSCORER  Sadio Mané var i begivenhetenes sentrum på Anfield i dag.

– Vi skal ikke stoppe nå!

Sadio Mané er opptatt av å opprettholde det samme høye nivået som Liverpool viste mot West Ham også i resten av sesongen.

Liverpool imponerte med å banke West Ham 4-0 i ligapremieren på søndag. Sadio Mané gjorde to av målene, mellom scoringer av Mohamed Salah og Daniel Sturridge.

– Det er gode tider for oss, uttaler tomålsscoreren til Liverpoolfc.com.

– Noen ganger er det vanskelig å starte sesongen, men vi startet veldig bra i preseason, og vant nesten hver eneste kamp. Nå har vi startet sesongen på beste måte, og alle er glade. Vi skal forsøke å beholde det samme nivået, og fortsette slik, lover senegaleseren.

– Vi spilte flott fotball i dag, og skapte mange sjanser. Vi forsvarte oss som et lag, kompakt, og forsøke å vinne hver eneste duell. Vi scoret fire mål, og fortjente å vinne.

– Det viktigste var de tre poengene, og vi tok dem. Så vi er godt fornøyde.

Skryter av Keita

Naby Keita, Alisson Becker og Xherdan Shaqiri fikk sine debuter for Liverpool i dag. Mané er glad for at kompisen Keita spilte en så god kamp.

– Jeg er glad på hans vegne. Han spilte veldig, veldig bra. Alle var fornøyde med jobben han gjorde for oss.

– Den første perioden er ikke enkel for nye spillere. De må lære om de andre spillerne. Han vil bli bedre og bedre for oss, for han er en kvalitetsspiller.