Se bilder fra øktenBekreftet: Dejan Lovren tilbake i full trening

Mens Firmino stilte i Edgar Davids-stil dagen etter triumfen.

19. sep 2018 kl 21.21 Johannes Steen

Tidligere på dagen kunne Mohamed Salah avsløre på sin Instagram-konto at Dejan Lovren var tilbake i trening med resten av laget. Det var imidlertid usikkert i hvor stor grad han trente for fullt.

Nå bekrefter Liverpool FC på sine hjemmesider at kroaten faktisk er tilbake i full trening.

Dermed bør det også være gode muligheter for at Lovren involveres når Liverpool møter Chelsea i Ligacupen onsdag neste uke.

Bare fire dager etterpå skal man møte de blåkledde på Stamford Bridge til toppkamp i serien, og det vil være en kjærkommen mulighet for Jürgen Klopp til å hvile stopperparet Virgil Van Dijk og Joe Gomez dersom man har både Joël Matip og Lovren tilgjengelig.

Ikke spilt på over to måneder

Dejan Lovren slet med smerter i magemusklene allerede under sommerens VM, og har som følge ikke spilt kamper siden finalen den 15. juli.

Tidligere har det blitt meldt at Lovren neppe ville bli involvert før kampen mot Huddersfield 20. oktober – etter neste landslagspause. Men det virker som kroaten nå vil være tilbake raskere enn mange fryktet.

Selv om dette er godt nytt for Dejan Lovren, er det én sak som nok legger et skår i gleden for stopperen. Lovren ble nemlig i dag formelt siktet for falsk forklaring i korrupsjonsskandalen som har rystet kroatisk fotball. Strafferammen er opp til fem år i fengsel.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]