Chelsea og City vant også

Liverpool klarte ikke å øke forspranget, selv om de vant på King Power Stadium.

1. sep 2018 kl 20.52 Einar Kvande

Chelsea slet lenge med å få hull på byllen hjemme på Stamford Bridge mot Bournemouth, og gjestene fra sørkysten hadde også sine muligheter. Men i det 72. minutt scoret innbytter Pedro, og etter det var det ingen vei tilbake for gjestene. Eden Hazard fastsatte sluttresultatet til 2-0 fem minutter før full tid.

Manchester City tok oppskriftsmessig ledelsen allerede etter 8 minutter hjemme mot Newcastle. Det var tidligere Liverpool-spiller Raheem Sterling som satte ballen i mål. DeAndre Yedlin utlignet etter en halvtime, og det var håp om at Rafael Benitez sitt mannskap skulle få med seg ett poeng fra Etihad. Kyle Walker ville det imidlertid annerledes, med et susende langskudd sju minutter ut i annen omgang.

I de øvrige kampene i Premier League ledet Fulham 2-0 i Brighton, men vertene slo tilbake og fikk til slutt 2-2. Southampton tok en sterk borteseier da de slo Crystal Palace 2-0 på Selhurst Park. Everton klarte bare 1-1 mot Huddersfield hjemme på Goodison Park, mens West Hams miserable sesongstart fortsatt med 1-0 tap for Wolverhampton på hjemmebane.

Dette betyr at Liverpool og Chelsea troner øverst på Premier League-tabellen. Begge lag har full pott, 12 poeng. Liverpool har åtte plussmål, Chelsea har sju. Deretter følger Manchester City to poeng bak.

Kan få full pott

Ett av lagene har med seier mulighet til å komme opp på samme poengsum som Liverpool og Chelsea når Watford og Tottenham møtes innbyrdes klokken 16.00 søndag ettermiddag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]