VENTER PÅ SIN FØRSTE KAMP FRA START  Xherdan Shaqiri står bokført med tre innhopp fra benken så langt i Liverpool-karrieren.

– Det er min skyld at Shaq ikke har fått mer spilletid

Jürgen Klopp påpeker at Xherdan Shaqiri har gjort alt riktig etter at han kom til Liverpool.

Jürgen Klopp forsikrer Xherdan Shaqiri at hans tid vil komme i Liverpool. Den sveitsiske landslagsspilleren venter fortsatt på sin første kamp fra start for Anfield-klubben. Så langt er 26-åringen blitt avspist med innhopp fra benken mot West Ham, Leicester og Paris Saint-Germain.

– Han er veldig positiv. Da snakker jeg ikke bare om hans prestasjoner, men også hvordan han er som person i garderoben. Alle elsker Shaq, slik er det. Han har ikke fått så mange minutter på banen, påpeker Klopp til Liverpoolfc.com.

– Det er mer min feil enn hans. Han har gjort alt som skal til for å få spille. Jeg har tatt ulike avgjørelser, men hans tid vil komme, det er sikkert, legger Liverpool-manageren til.

Grådighet og aggresjon

Liverpools sjuende kamp for sesongen står for døren. Mot Southampton. De seks første er endt med seier.

– Vi spiller, analyserer, forbereder oss, spiller, analyserer og forbereder oss. Det er alt som foregår, sier manageren.

– Alle oppgavene er vanskelige. Det er ikke noen kamper hvor vi har takket Gud for hvem vi skulle møte. Ingen av resultatene vi har oppnådd denne sesongen hadde vært mulige uten grådighet og aggresjon. Uten disse egenskapene ville vi ikke hatt en sjanse.

– Vi har ikke vunnet noe som helst ennå. Ikke tidligere sesonger, og ikke denne sesongen. Vi må bruke flyten vi har hatt til å skape mer flyt. Vi ønsker å være det vanskeligste laget å spille mot. Det er planen, og det skal vi gjøre ved hjelp av gode fotballspillere.

– Den beste presangen jeg har fått de siste par ukene er at vi har endret eller gjenfunnet våre defensive egenskaper. Vi trengte dem ikke så mye i de første kampene. Det var ikke det at vi ikke måtte forsvare oss, men det var en annen type kamper. Mot Tottenham og Paris elsket jeg hvordan vi forsvarte oss. Vi spilte likevel god fotball, og det var et stort steg fremover i sesongen så langt.

Del

Jürgen Klopp

06.12.2017 11:58

Stem på Klopp og Salah her

Jürgen Klopp og Mohammed Salah er nominert til månedens manager og månedens spiller.

11.10.2017 12:00

Pressekonferanse på fredag

13.10.2017 08:26

Møter pressen kl. 14.00

Xherdan Shaqiri

10.10.2018 12:12

Har aldri satt sin fot i Liverpool sentrum

Xherdan Shaqiri bor i Manchester.

02.10.2018 14:15

– En skremmende opplevelse

Xherdan Shaqiri husker med gru sist han spilte på Stadio San Paolo.

28.09.2018 11:33

– Vi har et godt forhold, og det var bare taktisk

Xherdan Shaqiri snakker om byttet mot Southampton og skyllebøtta mot Chelsea.

Siste Til vår nyhetsoversikt
21.10.2018 kl 22:33

Shaqiri klar til å møte Røde Stjerne både sportslig og mentalt

Som kosovoalbaner blir det spesielt for Xherdan Shaqiri å reise til Serbia, men han er bare fokusert på mest mulig spilletid med Liverpool.

+
21.10.2018 kl 18:44

- Vi må holde på gode forsvarsvaner

21-årige Joe Gomez er fast inventar på et helrødt forsvar som slipper inn færre mål enn noen andre i engelsk toppfotball.

+
21.10.2018 kl 14:23

Nytt tap for Liverpool U23

Misbrukte sjanser og slurvete forsvarsspill ble igjen kostbart for elevene til Neil Critchley, som hadde gjesteopptreden fra Ben Woodburn.

+
21.10.2018 kl 09:59

«Liverpool har lært å vinne stygt, men dette var skrekkelig»

Engelsk media var skjønt enige om at 1-0 mot Huddersfield ikke viste Liverpool på sitt beste, men at tre nye poeng tross alt var det viktigste.

+