16. sep 2018 kl 18.23 Arild Skjæveland

I tillegg til førstelaget og U23, var også U18 i aksjon lørdag. Barry Lewtas sitt lag tok imot Newcastle på akademiet, og ga Ki-Jana Hoever som har blitt hentet fra Ajax debuten fra start.

Kaptein Paul Glatzel ble spart, på grunn av tirsdagens UEFA Youth League-oppgjør mot Paris Saint-Germain.

Vant komfortabelt

Liverpool fikk en tidlig ledelse, og scoret så tre mål i den andre omgangen. Fidel O’Rourke scoret to av målene for de unge røde, før Newcastle reduserte i siste minutt. Dermed ble det 4-1.

Luis Longstaff og Bobby Duncan scoret de to andre målene. Edvard S. Tagseth startet kampen.

– Vi spilte veldig bra igjen, og er fornøyd med prestasjonen. Vi skapte mange sjanser i den første omgangen, men satt kun igjen med det ene målet etter det gode spillet, sier manager Lewtas til Liverpoolfc.com.

Liverpool stilte med følgende lag: Atherton, N Williams, Larouci, Hoever, Clayton (Brookwell), Clarkson, Dixon-Bonner, Longstaff, O'Rourke (Bearne), Duncan, Tagseth (Sharif).