Drømmen som surnet

Det skulle være hans store kveld, men 0-4 i hans første kamp som kaptein for Skottland ødela gleden for Andy Robertson.

8. sep 2018 kl 11.13 Torbjørn Flatin

- Trivdes jeg? Nei, i grunnen ikke, selv om jeg er sikker på at det kommer bedre dager, innrømmet Andy Robertson etter å ha ledet Skottland ut for første gang, før det ble 0-4 for Belgia på Hampden Park. Det var det første hjemmetapet for skottene siden 0-5 mot England i 1973.

- For meg personlig er det klart at det var en dag med følelser, med hele min familie til stede var det også følelsesladet for dem, forklarte venstrebacken videre til pressen. – Å ha kapteinsbindet på armen betyr imidlertid ingen ting når du blir slått 4-0.


Må slå tilbake mot Albania

- Hazard scoret et utrolig mål, men de andre tre var etter feil fra oss og det må rettes opp, understreker Liverpool-spilleren.

Kampen mot Belgia var en treningskamp og nå venter hjemmekamp mot Albania i UEFA Nations League for skottene på mandag, som også har Israel i sin gruppe. Albania vant for øvrig 1-0 hjemme mot Israel i gruppens første kamp.

- Vi har en tropp med mange nye spillere, en ny formasjon med en ny manager, slik at vi vil ha innkjøringsproblemer. Enkle feil må imidlertid rettes på, og det er noe vi ikke kan tillate oss å gjøre på mandag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]