Følte seg bra i comebacket

Dejan Lovren tror han snart vil være tilbake på sitt beste.

27. sep 2018 kl 00.14 Arild Skjæveland

Mot Chelsea fikk Dejan Lovren sine første minutter med fotball igjen etter VM-finalen. Kroaten har slitt med en skade i magen, og mistet pre-season og sesongstarten.

– Etter skaden jeg har hatt er det fint å være tilbake med laget og å få noen minutter på banen. Jeg er ganske fornøyd, og forhåpentligvis kan jeg komme i mye bedre form i de kommende kampene, sier Lovren til Liverpoolfc.com.

Skadet lenge

Lovren skal ha spilt med skaden i mesterskapet i Russland.

– Jeg har hatt skaden lenge. Forhåpentligvis har jeg nå lagt det bak meg så jeg kan være 100 prosent klar igjen.

Han snakker også om tapet mot Chelsea.

– Vi hadde kontroll på kampen, scoret og spilte ganske bra. Vi hadde flere store sjanser, men var ikke effektive nok i dag, slik vi har vært tidligere, sier han.

– Kanskje i dag blir som oppvarming for lørdag, og nå vet vi at vi må spille bedre. Om du ser på det, så var det første gang vi har spilt på den måten. Vi hadde mange sjanser og så ganske bra ut, frem til de scoret det andre målet.

– På lørdag har vi en stor kamp mot dem, og vi vil definitivt være bedre. Jeg er sikker på at vi vil spille mye mye bedre, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]