– Hvorfor bruke VAR om du ikke vil ta en avgjørelse?

Jürgen Klopp var misfornøyd med dommer Kevin Friend etter kampen.

26. sep 2018 kl 23.25 Arild Skjæveland

Dommer Kevin Friend brukte lang tid på å godkjenne Chelseas utligningsmål, og VAR ble tatt i bruk for å se om det skulle vært annullert for offside. Det målet ble godkjent.

Det var ikke Jürgen Klopp spesielt imponert over.

– Jeg mener det første målet er offside. De har tre spillere som er offside – minst to. De så på det, og mente det ikke var det, og det må vi ta, sa han til pressen etter kampen.

– Jeg tror ikke at jeg har Liverpool-briller på nesa, men det var offside. Det var ikke mye, og jeg forventer ikke at dommeren ser det, men VAR kan se det. Hvorfor bruke VAR dersom du ikke ønsker å ta en avgjørelse?

Forklarte kjeftingen på Shaqiri

TV-kameraene fanget opp at Klopp ga klar beskjed etter kampslutt.

– Det handlet om at jeg ønsket at han skulle spille ballen ut til Salah på kanten med frisparket i siste sekund, sa Klopp på pressekonferansen.

Til slutt var det Jordan Henderson som løftet frisparket inn i feltet og forbi alt og alle, og dommeren blåste av.

– En tøff kamp for begge lag

Klopp mente at laget hans hadde de største sjansene på Anfield.

– Det var en vanskelig kamp for begge lag. For hvert minutt som gikk ble vi mer vant med måten vår å spille på, og det var vi som hadde de største sjansene.

– Det er klart at vi burde forsvart oss bedre mot det andre målet. Men når du får Hazard mot deg i full fart inn i boksen er det ikke lett. Vi scoret et lignende mål for en uke siden.

Liverpool er utslått av ligacupen og har ikke slått Chelsea på Anfield siden mai 2012 – men har mulighet til å revansjere seg i ligaen på Stamford Bridge lørdag kveld.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]