For tredje gang på fire år får Liverpool sjansen på revansje i neste ligakamp

Det har ikke gått så verst de to første gangene.

27. sep 2018 kl 18.21 Arild Skjæveland

I Jürgen Klopps første sesong i managerstolen på Anfield gikk laget hans til finalen i ligacupen. Der ble det tap mot Manchester City på straffer, etter at det sto 1-1 etter 120 minutter.

Tirsdagen etter kom nettopp Manchester City til Anfield for å spille ligakamp. Klopps lag kjørte over City, og vant fullt fortjent 3-0 etter scoringer fra Adam Lallana, James Milner og Roberto Firmino.

Samme forrige sesong

Forrige sesongs ligacupeventyr varte nøyaktig like lenge som årets. En tirsdag kveld i september dro Liverpool til King Power Stadium og møtte Leicester i ligacupen. Klopp stilte et meget redusert mannskap, men hadde en spiller som Philippe Coutinho med fra start. To scoringer fra Islam Slimani og Shinji Okazaka i andre omgang sendte Klopps lag ut allerede i tredje runde.

Lørdagen etter dro de helrøde tilbake til King Power Stadium for et nytt møte med Leicester. Denne gang i ligaen.

Liverpool tok tidlig kommandoen, og ledet 2-0 midtveis i førsteomgang, etter scoringer fra Mohamed Salah og Philippe Coutinho. Okazaka reduserte på corner i det som siste som skjedde i omgangen. Etter hvilen scoret Jordan Henderson for LFC, før Jamie Vardy igjen reduserte.

Liverpool vant kampen 3-2.

For tredje gang på fire sesonger

Lørdag skjer det altså igjen – at Liverpool møter laget som har slått dem ut av ligacupen i Premier League-kamp få dager etterpå. For tredje gang på fire sesonger under Jürgen Klopp. Vi tar gjerne samme utfall som de to andre gangene…

Chelsea - Liverpool spilles lørdag kl. 18.30 og sendes på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]