– Han er et eksempel til etterfølgelse for de som sitter på innbytterbenken

Andy Robertson lot seg imponere av Daniel Sturridge mot Paris Saint-Germain.

20. sep 2018 kl 13.47 Einar Kvande

Daniel Sturridge ga Liverpool ledelsen etter en halvtimes spill mot Paris Saint-Germain, på et flott innlegg fra Andy Robertson. Med Roberto Firmino på benken mot PSG på grunn av øyeskaden han fikk mot Tottenham, fikk Sturridge en sjelden sjanse til å vise seg frem. Og den tok spissen godt vare på, og bidro sterkt til 3-2 seieren.

– I kulissene har alle lyst til å starte, og alle trener hardt for en plass i startoppstillingen. Noen spillere får ikke spille så mye som de ønsker, og spesielt har det vært tilfelle i perioden der vi bare spilte på helg og manageren benyttet det samme laget hele tiden, forklarer Andy Robertson til Liverpoolfc.com.

– Nå skal vi spille mange kamper på kort tid, så vi behøver alle mann, fortsetter venstrebacken.

Tok vare på sjansen

Skotten mener at Sturridge personifiserer holdningene til de som sliter benk for tiden.

– Studge oppsummerer det. Han kommer inn på laget, spiller 70 minutter og gjør det utrolig bra mot et topplag og to svært gode midtstoppere. Han skal ha honnør for det. Jeg er sikker på at alle de guttene som sitter på benken ser til ham, og vil forsøke å gjøre seg like mye bemerket når de får sjansen.

Robertson skryter også av innhoppet til Firmino. Brasilianeren ble som kjent matchvinner med en scoring på overtid mot den franske storklubben.

– Bobby var uheldig som ble skadet på lørdag, men Studge var klar til å ta hans rolle. Jeg synes Studge var enestående i 70 minutter. Han var strålende. Og så kom Bobby inn fra benken og scoret. Det viser kvalitetene vi har i troppen. Jeg var glad for at jeg fikk en målgivende pasning, og det var en flott heading som Studge ga oss ledelsen på, avslutter Robertson.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]