Henter keepertrener med fortid i Manchester United

Nå får Achterberg en ny kollega.

13. sep 2018 kl 14.11 Arild Skjæveland

Jürgen Klopp har allerede hentet inn innkasttrener Thomas Grønnemark denne høsten. Nå utvider han staben ytterligere, og gir John Achterberg en ny kollega.

Paul Joyce i The Times rapporterer at klubben ansetter keepertreneren Jack Robinson, som for tiden er ansatt i FA og jobber med Englands U15 og 17-lag. Nå blir han Achterbergs assistent på Melwood.

Han heter altså det samme som backen som en periode var klubbens yngste spiller, etter at han debuterte i Rafael Benítez sin siste kamp som Liverpool-sjef, 16 år og 250 dager gammel.

Jobbet med De Gea

Robinson var en del av Uniteds keepertrenerteam, og jobbet der sammen med Frans Hoek og Eric Steele. Han jobbet med Edwin van der Sar da han var førstekeeper på Old Trafford, og med David de Gea. Robinson jobbet i United i sju år. Det og mye mer kan en lese på hans Linkedin-profil.

Achterberg vil ha hovedansvaret med Alisson Becker og Simon Mignolet, og være keepertreneren som sitter på benken på kampdager. Robinson vil ha fokus på de unge talentfulle målvaktene Kamil Grabara og Caoimhin Kelleher.

Sistnevnte er ute i en måned med en leggskade etter å ha kollidert med Divock Origi på trening, melder Joyce.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]