Heldigvis ikke alvorlig for Lallana

Adam Lallana vil være tilbake i spill denne måneden.

5. sep 2018 kl 20.17 Arild Skjæveland

Tirsdag måtte Adam Lallana avbryte treningsøkten med England, for så å trekke seg fra landslagstroppen med et lyskeproblem.

Etter nye undersøkelser viser det seg at lyskeskaden ikke er mer alvorlig enn at han vil være tilbake i spill senere denne måneden.

Liverpoolfc.com rapporterer at han vil være aktuell for spill mot slutten av september. LFC har som kjent et meget tøft kampprogram etter landslagspausen.

Tilbake på Melwood

Hovedpersonen selv er lettet over nyhetene, og at det ikke var mer alvorlig. Han fikk nesten hele forrige sesong spolert av skader.

– Det er lite tilbakeslag. Det er ikke ideelt, siden jeg har vært i god form frem til nå, men det positive er at det kun betyr en liten pause, sier Lallana til klubbens offisielle nettsider.

– Jeg er glad for at jeg vil være tilgjengelig for Liverpool, både i ligaen, cupen og Champions League i september, og så for England igjen i neste landslagspause. Jeg vet at jeg kan bidra i løpet av en lang sesong, og det er fokuset mitt. Det er så mye å spille for.

– Jeg er tilbake på Melwood nå og skal sørge for at perioden utenfor banen blir så kort som mulig. Jeg skal støtte Gareth og guttene herfra, sier han videre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]