– Ikke se på venstreslegga - den trenger litt mer kraft

Alex Oxlade-Chamberlain trener alternativt, og forsøker seg på boksing.

12. sep 2018 kl 19.15 Einar Kvande

Alex Oxlade-Chamberlain jobber seg tilbake i form etter sin alvorlige kneskade, og har nå begynt med boksing. Midtbanespilleren må holde seg på styrkerommet en god stund ennå, og regner ikke med å komme i spill igjen denne sesongen.

Den engelske landslagsspilleren jobber nå knallhardt for å holde styrke, hurtighet og mykhet vedlike mens han driver rehabiliteringsarbeid med kneet han skadet i den første semifinalen mot Roma i vår.

Forsøker ulike treningsformer

Onsdag tok han på seg boksehanskene, da han forsøker ulike treningsformer for å holde formen vedlike.

– Ikke se på venstreslegga. Den trenger definitivt litt mer kraft. Men trenes må det uansett, siteres Oxlade-Chamberlain av Daily Mail.

– Jeg fikk en veldig alvorlig skade, noe som kan skje med hvem som helst når som helst, men det er aldri enkelt å håndtere noe slikt, og komme over det. Men jeg har fremgang, og forsøker å være positiv. Det er den typen jeg er, og jeg føler det er den beste måten å takle det på. Så jeg er ved godt mot, og har helt klart fremgang, uttalte midtbanespilleren til Sky Sports i helgen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]