Ingen problemer for Bobby

Jürgen Klopp bekreftet under dagens pressekonferanse at øyeskaden ikke lenger er noe problem for Roberto Firmino.

21. sep 2018 kl 15.12 Einar Kvande

Roberto Firmino er høyaktuell for Liverpools startoppstilling mot Southampton i morgen. Jürgen Klopp har imidlertid fortsatt ikke bestemt seg for om han skal starte med brasilianeren, Daniel Sturridge, eller begge to.

Sturridge gjorde kampens første mål da Liverpool slo PSG 3-2 tirsdag kveld, mens Firmino erstattet Sturridge tjue minutter før slutt og scoret seiersmålet på overtid.

– Ja, Firmino er klar for å spille. Frem til nå har jeg ikke hatt noen grunn til å tenke på Bobby. Det har handlet om å tenke på hvordan startoppstillingen skal være helt generelt. Kan Firmino og Sturridge spille sammen? Ja, selvsagt, åpnet Liverpool-manageren sin pressekonferanse.

– Daniel har rytmen inne

– Daniel hadde en positiv kamp mot PSG. Det var en intens kamp, og det var en fantastisk kamp for ham, om jeg skal være ærlig. Det var den beste nyheten jeg kunne få, så nå vet vi mer om det.

– Det skal spilles mange kamper, så det er greit å vite dette, og derfor var jeg ekstra godt fornøyd med prestasjonen. Av og til sier spillere som får sjansen at de sliter med å finne rytmen. Daniel har fått noen minutter tidligere også, og han har hatt flere gode treningsøkter, så han har rytmen inne, og spilte veldig bra.

– Det er bra. Kampene kommer tett, og disse to spillerne kan spille sammen også. De har gjort det tidligere, forresten, og de kan gjøre det igjen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]