Se video: – Jeg gjorde det ikke for å ydmyke motstanderen

Alisson snakker om «den» chippen mot Brighton.

1. sep 2018 kl 00.34 Arve Vassbotten

– Jeg gjorde det ikke for å vise meg frem eller ydmyke motstanderen. Jeg gjorde det fordi jeg så mitt snitt, sier Alisson Becker i et intervju med TV 2, om episoden der han chippet ballen over Brightons Knockaert.

– Jeg er veldig komfortabel med måten laget spiller på. Jeg er glad medspillerne stoler på meg og inkluderer meg i spillet, og at jeg har Klopps tillit. Det gjør meg veldig komfortabel. Det gjør at jeg kan spille på måten jeg liker, sier han videre i intervjuet.

Så langt har Alisson kommet seg gjennom de tre første kampene uten baklengs til tross for noen driblinger som kunne gått feil også.

– Jeg er hundre prosent fokusert. Jeg vet at mine feil kan koste dyrt. Hvis jeg må måke ballen unna gjør jeg det. Hvis det tregs at jeg dribler, så gjør jeg det, sier Alisson.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]