– Jeg slo en pasning

Oxlade-Chamberlain med en svært positiv opplevelse.

20. sep 2018 kl 19.18 Lars Frøsland

Alex Oxlade-Chamberlain var i sitt livs form da han ble skadet mot Roma i semifinalen i Champions League forrige sesong.

Skaden var verre enn først antatt, og den energiske midtbanespilleren kan risikere å miste hele inneværende sesong - etter å ha mistet CL-finalen og VM med England.

Han jobber kontinuerlig med rehabiliteringen, og i et intervju med LFC TV deler han ærlig om hvordan han har det.

– Det går bra, men det er kjedelig, langsomt - veldig langsomt. Men jeg merker forbedring, som åpenbart er det vi ønsker å oppnå. Det er en lang prosess - men jeg er positiv, sier han.

Slo en pasning

Den positive engelskmannen har satt seg en strategi der han setter seg små, oppnåelige mål. Her forteller han om et som betydde mye i rehabiliteringen på vei tilbake til fotballbanen:

Man må sette seg små mål, små ting man kan oppnå. Jeg slo en pasning den en dagen - ikke en gang veldig bra - men jeg gjorde det, og det var enormt for meg å være i stand til å sparke og vite at kneet mitt tåler å sparke en ball.

– Det var bare fem meter, men det var en liten seier - og det pusher meg videre til den neste, tilføyer han.

Nøyaktig hvor lenge «Chambo» er ute vet man ikke, men at The Kop og resten av Anfield gleder seg til å se ham igjen på gressmatta - dét er det ingen tvil om.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]