Kan skrive historie på lørdag

Aldri i Liverpool FC sin 126 år lange historie har klubben vunnet sju strake kamper fra sesongstart.

20. sep 2018 kl 15.27 Einar Kvande

Det er James Pearce i Liverpool Echo som melder at dagens Liverpool-mannskap vil sette ny klubbrekord med seier over Southampton på lørdag. Tre poeng mot Mark Hughes sitt mannskap vil bety den beste sesongstarten noensinne.

3-2 seieren over Paris Saint-Germain tirsdag kveld var Liverpools sjette strake seier fra sesongstart. Liverpool har ikke klart noe tilsvarende siden 1961/62-sesongen, da man under Bill Shanklys ledelse spilte i gamle andredivisjon. Den resultatrekken fikk en brå slutt i den sjuende kampen, mot Brighton - et oppgjør som endte uten scoringer.

I 1990/91-sesongen vant Liverpool de åtte første ligakampene og to ligacupkamper i en seiersrekke på 10 kamper, men den seiersrekken kom etter at sesongen startet med 1-1 mot Manchester United i Charity Shield på Wembley.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]