Liverpools brasilianere sto over

Ingen minutter for noen av de tre Liverpool-spillerne i Brasil-troppen.

12. sep 2018 kl 08.36 Arild Skjæveland

I natt spilte Brasil sin andre og siste privatlandskamp i USA, og El Salvador var motstander.

Jürgen Klopp kan takke landslagssjef Tite, som valgte å la alle hans tre spillere i troppen hvile hele kampen. Det var ingen Alisson Becker, Fabinho eller Roberto Firmino på banen på FedExField i Maryland.

Spillerne vil nå fly tilbake til Merseyside, og være med på forberedelsene inn mot bortekampen mot Tottenham på lørdag.

Storseier uten de røde

El Salvador ga Brasil lite motstand i nattens kamp. Tites lag ledet 3-0 allerede etter en halvtime, etter scoringer fra Neymar, Evertons nyinnkjøpte Richarlison og Philippe Coutinho. Richarlison la på til 4-0 fem minutter ut i den andre omgangen, før Marquinhos satte inn 5-0 på overtid.

Dette var Brasils lagoppstilling: Neto; Eder, Marquinhos, Dede (Felipe 46), Alex Sandro; Douglas Costa (Willian 54), Arthur (Andreas Pereira 70), Casemiro (Fred 46), Coutinho (Everton 54); Neymar, Richarlison (Lucas Paqueta 54).

Har du innspill til journalisten?
[email protected]