Lloris håper å bli spilleklar

Men denne uka har Tottenhams målvakt hatt andre bekymringer.

12. sep 2018 kl 16.35 Arild Skjæveland

Tottenhams målvakt Hugo Lloris sto over da Spurs tapte 2-1 på Vicarage Road i forrige ligarunde, og sto også over de to landskampene har spilt i denne landslagspausen.

Målvakten har vært ute med en lårskade, men skal være på bedringens vei. Han håper at han vil bli spilleklar til Liverpool gjester Wembley lørdag kl. 13.30.

– Jeg jobber hardt med å komme tilbake så fort som mulig. Det er kanskje en mulighet til helgen, men vi får se hvordan det utvikler seg utover uka, sier Lloris til den franske radiostasjonen RMC.

Dersom Tottenham må klare seg uten sin kaptein, er det Michel Vorm vil stå i mål. Han var ikke spesielt imponerende i kampen mot Watford.

Har andre bekymringer

Det er ikke bare lårskaden som har vært tema for Lloris denne uken. Onsdag sa han seg skyldig i promillekjøring, og ble bøtelagt med £50.000 i tillegg til å miste førerkortet i 20 måneder.

31-åringen innrømmet å ha hatt en promille på over 1,6 da han kjørte isn Porsche Panamera i Marylebone 24. august. Franskmannen måtte hjelpes ut av kjøretøyet, og ifølge politiet var det oppkast i bilen. Han skal ha kjørt i 25 kilometer i timen i en 50-sone, rapporterer Sky Sports.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]